Kérdésváltozat

A kérdésfajták egy részéhez változat tartozik, amelyet a jelölőnégyzetre kattintva érhet el. Ezeket a kérdésfajtákat és a változatok jelentését alább soroljuk föl.

  1. Feleletválasztós A feleletválasztós kérdéseknek van egy "feleletválasztós válaszválasztós" kérdésváltozata. A kérdésváltozat kiválasztása esetén a tanulónak a megadott válaszok közül az összes helyes választ ki kell választania. A kérdés vagy jelzi a tanuló számára, hogy hány helyes válasz adható, vagy nem. Például egy "Az alábbiak közül kik voltak az USA elnökei?" kérdés ezt nem jelöli, míg a "Válassza ki az alábbi felsorolásból a két USA-beli elnököt." igen. A helyes válaszok száma egytől az összes lehetséges válasz számáig terjedhet. (Az egy helyes választ tartalmazó feleletválasztós válaszválasztós kérdés eltér a feleletválasztós kérdéstől, mivel az előbbi lehetővé teszi a tanuló számára, hogy egynél több választ válasszon ki, míg az utóbbi erre nem ad lehetőséget.)

  2. Kiegészítő Alaphelyzetben az összehasonlítás figyelmen kívül hagyja a kis- és nagybetűk közötti különbséget. A kérdésváltozat kiválasztásakor az összehasonlítás érzékeny lesz a kis- és nagybetűk közötti különbségre.

A többi kérdésfajta esetén nincsenek kérdésváltozatok.

Az összes súgó mutatója
A súgó megjelenítése English nyelven.