Helyes válasz utáni lépés

A szokásos lépés a válaszokban megadott ugrópont követése. Ez az esetek többségében a lecke következő oldalának a megjelenítését jelenti. A tanuló a leckén annak logikai rendje szerint halad végig, kezdi az elején és befejezi annak a végén.

Ugyanakkor a leckemodul használható Flash Card típusú feladatként is. A tanuló valamennyi információt (opció) és egy alapvetően véletlenszerűen kiválasztott kérdést lát. Itt nincs beállított kezdet és beállított befejezés. Csupán egy sor kártya egymás utáni bemutatására kerül sor, konkrét sorrend előírása nélkül.

Ez az opció a Flash Card két igen hasonló viselkedését engedi meg. A "Még nem látott oldal megjelenítése" opció sohasem mutatja ugyanazt az oldalt kétszer (még akkor sem, ha a tanuló nem válaszolt helyesen a kártyához/oldalhoz kapcsolódó kérdésre). A másik, nem alapbeállítás szerinti "Megválaszolatlan oldal megjelenítése" opció révén a tanuló megtekintheti azokat az oldalakat, amelyeket esetleg korábban látott, de csakis akkor, ha azok kérdéseire rosszul válaszolt.

Mindkét Flash típusú lecke esetén a tanár eldöntheti, hogy az adott lecke összes kártyáját/oldalát használja-e, vagy azoknak csak egy (véletlenszerűen kiválasztott) részhalmazát. Ezt a "Megjelenítendő oldalak (kártyák) száma" paraméterrel állítja be.

Az összes súgó mutatója
A súgó megjelenítése English nyelven.