About the Richtext HTML editor

Elérhetőség: Felhasználói profiljában kikapcsolta a HTML-szerkesztőt

A richtext formájú HTML-szerkesztő olyan weboldalba beágyazott szövegszerkesztői felület, amely lehetővé teszi az adott szöveg intuitív módon való szerkesztését, eredményként pedig szokásos HTML-kódot ad vissza.

A szöveg formázása mellett ez a szerkesztő egy sor egyéb, hasznos jellemzővel rendelkezik.

Szöveg beszúrása más alkalmazásokból

Egyéb Windows-alkalmazásokból, például Microsoft Wordből szúrhat be szöveget közvetlenül ebbe a szerkesztőbe, miközben annak a formázása megőrződik. Ehhez mindössze a webböngésző szokásos kivágási és beillesztési menüpontjait (vagy a Control-C és Control-V) billentyűkombinációkat kell használnia.

Képek beszúrása

Ha olyan képekkel rendelkezik, amelyek már valamely honlapon elérhetők, ezeket az "Kép beszúrása" gombbal beillesztheti.

Táblázat beszúrása

A szöveg elrendezéséhez használhatja az eszköztáron lévő "Táblázatok beszúrása" gombot.

Ugrópontok beszúrása /

Új ugrópont létrehozásához először írja be a hivatkozáshoz szánt szöveget. Utána jelölje ki és kattintson az eszköztáron lévő Ugrópont gombra. Gépelje be a hivatkozás URL-jét, és kész!

Hangulatjelek (emotikonok) beszúrása

Ezeknek a kis ikonoknak a szövegbe való beillesztéséhez kattintson az eszköztáron lévő, emotikont jelölő ikonra. A felbukkanó párbeszédablakból választhat az alábbi emotikonok közül. (Másik megoldásként egyszerűen beírhatja a megfelelő kódot a szövegbe, amely később, a szöveg megjelenítésekor átalakítva jelenik majd meg).

##emoticons_html##
 

Az összes súgó mutatója
A súgó megjelenítése English nyelven.